Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който

...
Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който
Коментари Харесай

Бойко Борисов : За 40 минути Радев не каза добра дума за държавата

Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен водач, който за 40 минути не е споделил една добра дума за страната, даже към този момент злобата му, омразата му дотам прелива, че не е нужно към този момент да разясня един опозиционен водач ".

С тези думи министър председателят Бойко Борисов предприе офанзива против президента Румен Радев,който по-рано през днешния ден разгласи, че не желае България да върви надолу, не желае България да катастрофира от блаженство.

Борисов акцентира, че Радев се   държи като опозиционен водач, който държи най-голямата власт в страната. Премиерът означи, че е гледал единствено първата минута от изявлението на Радев пред bTV.

След това Бойко Борисов отишъл да играе футбол. " Когато човек стартира да приказва от името на народа, подобен няма, Левски не си го е разрешавал, в името на кой, кой ти даде право, 50% не те харесват ", продължи Борисов словесната офанзива към президента. 

Двуличен човек, един ден хората ще   схванат какъв брой лицемерен човек са избрали за президент, нападна министър председателят и изрази недоумението си от " тази завист " на Радев.

Като образец за двуличието   Борисов уточни позвъняване от Радев да отиде на срещата на НАТО.

„ Комунист да приказва от името на народа? Че те от името на народа направиха Народния съд. Избиха елита на нацията и отново някой споделя: „ ние с народа “. Кой народ? Кой ти дава право да приказваш от името на народа “, запита Борисов.

Българска социалистическа партия вършат национални произшествия, а по-късно излизат все едно нищо не е правено с цялата си безочливост излизат и споделят: ние сме народа. Товапък добави министър председателят Бойко Борисов по време на честването на 30-ата годишнина от основаването на Съюз на демократичните сили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР